Az Activision nemrég új Twitch drop időszakot indított, aminek során a játékon belül juthatunk néhány jutalomhoz azzal, ha CoD streamet nézünk.

Mi lenne édesebb az ingyen in-game jutalomnál a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban? A játék 4. évadának megünneplése céljából az Activision most friss Twitch drop akciót indított a streaming platformon, így mindenki bezsebelhet pár egyedi kiegészítőt.

A Twitch drop jutalmai a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban is használhatók.

Mettől meddig?

A legújabb Twitch drop időszak július 9 és 16 között zajlik. Aki ez idő alatt olyan CoD streameket néz a Twitchen, ahol engedélyezve vannak a droppok, megszerezheti a jutalmakat.

Hogyan?

Ahhoz, hogy megszerezd a jutalmakat, össze kell kapcsolni a Twitch és Call of Duty fiókot.

Első lépés: Legyen Call of Duty fiókod!

A Call of Duty fiók beszerzése egy viszonylag egyszerű regisztrációs folyamat. A fiók lehetővé teszi a cross-play lehetőséget a Modern Warfare-ben, és megkapod a legfrissebb személyre szabott statisztikákat is. Fiókot szerezni az CoD oldalán lehet.

Második lépés: Linkelés és relinkelés

Miután beléptél a Call of Duty fiókba, keresd meg a link account opciót. Itt kell hozzáadni a Twitch oldaladat. Fontos viszont, hogy akkor is meg kell ezt tenned, ha korábban már összekötötted a Twitch fiókodat egy másik jutalomszerzéskor. Most újra kell linkelni!

Harmadik lépés: Irány a Twitch!

Ezután irány a Twitch és keresd meg azokat a streameket, ahol a Modern Warfare be van jelölve, mint játszott játék. Ahol a képernyőn látszik a „drops are enabled” felirat, ott működik a rendszer. Ha ezt látod, nézd a streamet és gyűjtsd a jutalmakat!

Mit lehet megszerezni?

Kép forrása: Activision

  • Egy óra stream megtekintés: Censory Overload spray
  • Két óra stream megtekintés: Love the Bomb emblem
  • Három óra stream megtekintés: Bloodstream Grau 5.56 blueprint

A rendszer egyszerűnek tűnik, de tegnap több játékos jelezte, hogy a fiókok összekapcsolásakor hibaüzenet kapott. Amennyiben ilyet tapasztalsz, tudd, hogy nem egyedi a probléma. Valószínűleg javítják, szóval türelem.

Kellemes szórakozást kívánunk a streamek nézéséhez!

A Heartbeat Sensor hibája miatt eléggé beakad a Warzone

×