A hongkongi PlayStation Store biztosan nem lesz a Ubisoft kedvenc platformja. Az online bolt ugyanis idő előtt szivárogtatta ki a Far Cry érkezését.

Június eleje óta várunk arra, hogy a Ubisoft bejelentse, érkezik a Far Cry hatodik része. Lehetett azt is sejteni, hogy Giancarlo Esposito – Breaking Bad, Mandalorian – is szerepet kap majd a játékban, de egészen ezidáig nem kapott megerősítést a pletyka. Több interjúban is beszélt arról, hogy szerepel egy videojátékban, ami „hatalmas lesz”, valamint azt is elmondta, hogy ez egy teljesen új kihívás volt a számára.

Kép a hongkongi PS Store-ból – A képet azóta eltávolították

A hivatalos bejelentésre viszont a pletykák megjelenése óta vártunk. Sajnos a kiadó azóta is csendben van, viszont ez valószínűleg órákon belül megváltozhat, ugyanis a hongkongi PlayStation Store sikeresen élesített egy olyan elemet, amit még nem igazán kellett volna. Az online boltban felbukkant a Far Cry 6, ráadásul egy olyan képpel, ami bizonyítja azt is, hogy Esposito fel fog benne bukkanni.

A hongongi PlayStation Store angol nyelvű hirdetése

A felbukkanó IP-hez ráadásul még megjelenési dátumot is rendelt a Sony, ami oly specifikusnak tűnik, hogy könnyen lehet, ez lesz a végleges premier dátum.

A hongkongi PS Store a Far Cry 6 megjelenését 2021. február 18-ra jósolja.

Érdekesség, hogy ha megvásároljuk a PS4-es verziót, akkor ingyen megkapjuk a PS5-ös digitális kiadást is. Valószínűleg ez egy előrejelzése annak, hogy hogyan fog működni a PS4 és a PS5 kompatibilitása.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×