Ismét Player of the Month kártyát kapott Bruno Fernandes, a Manchester United középpályása. Az SBC már elérhető a FIFA 20 Ultimate Teamben.

Nem nagyon volt még ilyen, de júliusban is aktívak a világ legnézettebb futball bajnokságai. Így a Seria A, a La Liga, valamint a Premier League csapatai is folyamatosan meccsben vannak. Ez persze egyáltalán nem normális, a COVID-19 okozta káoszt kell ezért okolni. Nagy boldogság, hogy van mit nézni, viszont ha belegondolunk, hogy éppen az EB pöröghetne, kissé elveszi az élét a top ligák találkozóinak.

S ha vannak aktív bajnokságok, az EA Sports is árgus szemekkel figyel.

Többek között a Premier League esetében is fontos, hogy nyomon kövessék a játékosok teljesítményét, ugyanis minden hónap végén speciális lapot kap a játékba az a futballista, aki a legkiemelkedőbbet nyújtotta az aktuális hónapban. Júniust is értékelték, s a szavazatok alapján a Manchester United középpályása, Bruno Fernandes bizonyult a legjobbnak.

 

A játék jelenlegi stádiumában már nem számít annyira kiemelkedőnek az új 91-es kártya, viszont pont ezért nem is lesz oly nehéz megkaparintani. Az SBC könnyedén teljesíthető, s nem is kell túl sok Coint beleforgatni. Ha rendszeresen játszunk a játékkal, könnyen lehet, hogy a gyűjteményünkből is ki tudjuk akár venni. Nulláról meg lennék lepve, ha több, mint 150 ezer Coinba kerülne az új Fernandes kártya.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×