Új Spirit Blossom tartalmak érkezhetnek hamarosan úgy, hogy még az első hullám sem jelent meg a League of Legends-ben.

Alig néhány napja jelentek meg a PBE-n a legújabb Spirit Blossom skinek – Lilliával karöltve -, most úgy tűnik, hogy az csupán az első hullám volt. A legfrissebb leakek szerint egy második Spirit Blossom csapat is érkezni fog, akik között olyan karakterek fognak felbukkanni, mint Ahri, vagy éppen Riven.

 

Erősen árulkodó már az új Emote-ok mappája is, ott ugyanis jóval több Spirit Blossom karakter bukkan fel, mint a már bejelentettek. Tudjuk, hogy Thresh, Vayne, Teemo, Lillia, valamint Yasuo tematikus tartalmakkal fognak gazdagodni hamarosan, ám úgy fest, őket egy másik csapat fogja követni.

Yone – League of Legends

A héten már írtunk arról, hogy a forrásfájlok szerint Yone lehet a League of Legends legújabb karaktere Lillia után. Ez ugyan megosztja a közösséget, de kering a neten egy Splash Art, ami nagyon is erre utal. A leak szintén a Spirit Blossom stílust idézi.

Spirit Blossom Cassiopeia

Spirit Blossom Ahri

A tervek szerint Cassiopeia és Ahri is „Lélekvirág” köntösbe bújhat hamarosan. Ahri variánsáról csupán egy tervezet került elő, viszont Cassio Splash Artja véglegesnek tűnik.

Spirit Blossom Riven

Riven Spirit Blossom kiadása már a hivatalos bemutatóba is bekerült, ám a PBE-n még nem tesztelhető. A karakterhez viszont készült egy Emote, ami már fent van a tesztszerveren. A fentebb látható kép ugyan pixeles, de jól láthatóan az elkészült Splash Artot mutatja. Ha ez tényleg megérkezik, toronymagasan a legmenőbb Riven skin lesz a játékban.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×