Élesek a legújabb Fortnite küldetések. Az egyik egy kicsit trükkös lett, ugyanis nem jelöli a térkép a helyszínt. Ebben segítünk most olvasóinknak.

Végre elérhetővé váltak a Fortnite negyedik hetének küldetései. A Chapter 2 harmadik szezonja a hatalmas özönvíz köré épül, így nem meglepő, hogy több vizes feladatot is kapunk. Salty Spings-ben ládákat kell nyitogatni, míg Frenzy Farm egy igazi háborús övezet lesz. Ám ha ezekhez nincs kedvünk, magunkhoz ragadhatunk egy motorcsónakot és nekiveselkedhetünk a Motorboat Mayhem küldetésnek.

A feladat önmagában nem nehéz, teljesítenünk kell a Motorboat Mayhemnél kijelölt pályát. A gond csak az, hogy mivel mindenki küldetéslistáján fel fog ugrani a feladat, jobban tesszük ha sietünk a teljesítésével.

Merre található a Motorboat Mayhem pálya?

Mivel meg van nevezve, de nem számít főbb POI-nak, így a térképen nem jelenik meg a pálya neve. A fenti képpel ezért segítettünk egy kicsit, megjelöltük, hogy pontosan merre kell keresni. Misty Meadows északi részénél fekszik, Hydro 16-től nem messze.

 

A feladathoz kelleni fog egy motorcsónak is, amire valószínűleg sokan fenik majd a fogukat. Két ponton érdemes keresgélni a meccsek elején, Misty Meadows-nál és Lazy Lake mellett. (Ha gyorsak és szerencsések vagyunk, akkor a megjelölt területen is találhatunk járművet.) Erről a két pontról relatíve könnyedén és gyorsan oda lehet jutni a küldetés helyszínére. Alternatívaként még meg lehet próbálni Rickety Riget is, bár innen egy nagyobb túrát kell tegyünk, hogy eljussunk a hajónkkal Motorboat Mayhemig.

Megéri teljesíteni a feladatot, ugyanis ahogy az lenni szokott, ezúttal is 35 ezer XP-t ajándékoz a teljesítőknek az Epic Games.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×