A Capcom örömmel jelenti be, hogy a Monster Hunter World: Iceborne negyedik ingyenes tartalomfrissítése mától elérhető.

Az ingyenes frissítés részeként megérkezik az Újvilágba a fekete tűzokádó sárkány Alatreon, a szörnyvariáns Frostfang Barioth, az új szezonális esemény és sok más. Az Iceborne csapat hatodik fejlesztői naplója továbbá betekintést adott abba, hogy a jövőben mi vár még a játékosokra, mint a Master Rank réteges páncélzat és egy közönség kedvenc szörny megérkezésre.

Készülj fel az elemek erejére – Mindegyikre

Minden profi vadász tudja, hogy a megfelelő felkészüléssel megelőzhető, hogy egy vadászat rosszra forduljon, azonban Alatreon instabil elementáris természete még a legjobban felszerelt játékosokat is próbára teszi majd. Attól függően, hogy Alatreon Sárkány, Tűz vagy Jég elementáris állapotban van, a támadóinak taktikát váltva kell felkészülniük a rájuk váró számos pusztító csapásra földön és égen egyaránt. Vigyázz, ha ugyanis Alatreon felkészül bevetni mindent elsöprő Escalon Judgement csapását, csak a megfelelő elemmel támadók képesek minimalizálni a várható lökéshullámot. A tűzokádó fenevaddal való összecsapásra készülő vadászok jobban teszik, ha felkészülnek minden elem csapására, vagy azt kockáztatják, hogy egész csapatuk jéggé fagy.

Alatreon nyomában közeledik a fagyos új szörnyvariáns Tempered Frostfang Barioth is, ami minden Iceborne játékos számára elérhető lesz egy limitált idejű esemény részeként 2020. augusztus 7-től. Ez az új Barioth variáns hűvös leheletével képes még a talajt is megfagyasztani, amivel minden összecsapást egy az előnyös helyzetért folytatott küzdelemmé változtat. Minden vadász, aki a Frostfang Barioth meghátrálásra kényszerítésével azt hiszi fölénybe került, jobb, ha felkészül megtorló fagyos leheletére, mikor újra talpra áll. Ha abban reménykedsz, hogy leterítheted ezt a fagyos harcost, jól teszed, ha felkészült szembenézni karmaival és fogaival a győzelemhez.

Minden vadász, aki elég bátor és ügyes ahhoz, hogy felülkerekedjen ezeken a fenevadakon, számos alapanyaggal gazdagodhat, amikből új bónuszképességekkel és dekoratív medálokkal felszerelt vadonatúj Palico felszerelést, fegyvereket és páncélokat készíthet.

Új szezonális esemény

2020. július 22-től egészen 2020. augusztus 6-ig a Seliana bázis Lunar Terrace helyszínén kerül megrendezésre a nyarat ünneplő új szezonális Sizzling Spice Fest esemény. Az egész Gathering Hub felülete felcsavarja majd a hőfokot ínycsiklandó új ételekkel a kantinban, karnevál inspirálta dekorációkkal, egy új Poogie kosztümmel, szezonális Palico felszereléssel, fizetős szezonális Handler kosztümmel, és egy új hóember dizájnnal. Azon játékosok, akik szeretnék feldobni ruhatárjukat, beválthatják a bejelentkezési bónuszként, valamint szezonális fejvadász és esemény küldetésekért kapott jegyüket nyúlfülek, az új Passion α+ páncél, olyan új réteges páncélok, mint a rettenetes új Kelbi és Aptonoth páncélok és sok más megszerzéséhez.

Játékmenet változtatások és új letölthető tartalmak

Az új frissítés részeként számos új rendszerfunkció és fizetős DLC is bemutatkozik a vadászok számára. A nehezen elfogható szörnyek után kutatók az Elder Melder Guild Alchemy funkcióját kihasználva különleges nyomokat készíthetnek, amivel specifikus szörnyeket csalogathatnak elő a Guilding Lands területén, mellyel minden eddiginél könnyebb lesz meghatározniuk milyen szörnyekkel találkoznak. A csillogásra vágyó divatos vadászok most még több izgalmas medál dizájn közül válogathatnak fegyvereik és páncéljuk számára. A terepről hazatérve a vadászok új fizetős DLC-k egész sorával dekorálják ki szobájukat, többek között új szörnyfigurákkal, zenékkel és Lynian inspirálta díszekkel. Végül azok, akik szeretnék hirdetni Iceborne teljesítményüket, számos új Squad Card és Guild Card dizájnnal mutathatják meg a világnak vadászuk eredményeit.

Jövőbeli frissítések

Még több kihívás és meglepetés vár az Ötödik Flotta elszánt vadászaira, köztük a Master Rank réteges páncél debütálásával, és egy egyelőre ismeretlen szörny érkezésével az Újvilágba a következő frissítés részeként, melyről további részletek később várhatók.

Ezt láttad már?

Egy Apex Legends glitch megengedi, hogy ellopd a társad karakterét

×