Ismét ingyen juthatunk hozzá egy Fortnite tartalomhoz egy készülék-kollaborációnak köszönhetően. Ezúttal a OnePlus felhasználók örülhetnek.

Nem először hallhatunk exkluzív Fortnite kollaborációról. Az Epic Games évekkel ezelőtt már besegített különböző platformok felfuttatásában, nem egyszer motiválták a Fortnite játékosokat a Twitch Prime és a PlayStation Plus előfizetésekre. Majd vérszemet kapott a Honor és a Samsung is, így ezeken a telefonkészülékeken több speciális Outfit is elérhető volt a vásárolóknak. Egyértelműen ezek a tartalmak a játék egyik legritkább elemei, a „fekete piacon” azok a felhasználók a legértékesebbek, amik ezeket tartalmazzák.

Most a OnePlus is becsatlakozik ebbe a csoportba, ezúttal egy Emote-ot ajánlott az Epic a kollaborációhoz.

A Bhangra Boogie Emote-ot minden OnePlus felhasználó meg fogja kapni, aki 3-as, vagy ennél jobb készülékkel rendelkezik. Valószínűleg a Fortnite Item Shopjában lehet majd megtalálni, s aktiválni ingyen.

Ami viszont megkérdőjelezhető, az a reklámszöveg, amivel hirdetik:  „Először kizárólag OnePlus készülékeken.”

Ez azt jelenti, hogy maga az Emote nem lesz készülék exkluzív, csupán az árát spórolhatjuk meg, ha OnePlus tulajok vagyunk. Valószínűleg a későbbiekben az összes platform Item Shopjában elérhető lesz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×