Úgy tűnik, hogy valamilyen Apex Legends hiba lehetővé teszi, hogy a játékosok még a lobby-ban ellopják a társuk által választott karaktert.

Az Apex Legends egyik különlegessége, hogy a karakterhasználatnak jelentősége van a játék során, így sosem mindegy, hogy ki melyik hőssel indul harcba. Hogy ebből ne legyen vita, a fejlesztők egyedi választási lehetőséget biztosítottak, ami során egy csapatban mindig más választ karakter először.

A rendszer, mint tudjuk úgy működik, hogy ha valaki választ (vagy a rendszer választ neki) egy adott időn belül, azzal a karakterrel lesz, azon módosítani nem lehet.

Ez nem feltétlenül igaz, hiszen egy glitch bebizonyítja, hogy az idő lejárta után is le lehet nyúlni egy karaktert.

Nemrég manghokage töltött fel erről egy videót a Redditre, ahol jól látható, hogy bár a második játékos kiválasztotta Lifeline-t, a választást nem vette be a rendszer. Majd a harmadik játékos is kiválasztotta Lifeline-t, és meg is kapta. A második játékos random karaktert kapott.

New character select glitch? Caught this live today, my friend was able to steal our random’s legend by choosing Lifeline. from r/apexlegends

A játékosok sem igazán értik, hogy mi történt, és egyáltalán hogy történhetett, de néha produkál hibákat a játék. A kommentekből kiderül, hogy nem ez az első eset, hogy előfordul a hiba. Persze van aki szerint nincs szó hibáról, hiszen a második játékot véletlenül választotta ki Wattsont, csak nem látszódott lent.

Nos, senki ne lepődjön meg tehát azon, ha nála is előfordul a hiba. Ha a következő javítások nem taglalják a problémát, akkor valóban csak egy kivételes esetről van szó.

Te találkoztál már ezzel az Apex Legends-ben?

Minden Apex hős kap Heirloom fegyvert, de nem Crypto a következő

×