Keresztes hadjáratot indított az Epic Games a Fortnite hibái ellen. Újonnan a titkos átjárókat kell fixálni, kivették őket a játékból addig.

Az előző szezonban nagy meglepetésre a fejlesztők bevezették a titkos járatokat a Fortnite-ba. Ezekkel a rejtett útvonalakkal titkos helyekre juthattunk el, vagy csak felgyorsíthattuk a haladásunkat, ha megtanultuk, mely irányba löknek minket a járatok. Tematikusan is fontosak voltak a WC-be, valamint kukákba rejtett csatornáknak, a fókuszban lévő ügynökök utaztak így.

A titkos járatok az aktuális szeznban is velünk maradtak, ezzel feldobva a Battle Royale játékmenetet. Az esti órákban viszont azonnal hatállyal kivette őket a játékból az Epic, ugyanis olyan hibát véltek felfedezni a rendszerben, ami nem maradhatott tovább a Fortnite-ban.

Bizonyos esetekben sebezhetetlenséget adtak azoknak a játékosoknak, akik használták őket.

 

Ez nem tipikusan az a hiba, amit csak úgy el lehet tussolni, azonnal reakcióra volt szükség. A játék fejlesztői már dolgoznak a javításon, viszont nem tudni, hogy mikor kerülnek vissza a Fortnite-ba a titkos járatok. Addig is érdemes új utazási lehetőségek után kutatni.

Mostanában sajnos sok a gond, tegnap már a Chug Jugok javítását is elkezdték:

A Trellón él az Epic Games – Már a Chug Jug is rossz a Fortnite-ban

×