Számos Call of Duty játékos szerint fiókjukat tévesen tiltotta az Infinity Ward, a Modern Warfare és Warzone banhulláma során.

A Call of Duty fejlesztője, az Infinity Ward az utóbbi időben egyre több energiát fektet a csalók eltávolításába. Most lehet kicsit túlbuzgók voltak, ugyanis több – köztük magyar – játékos állítja, hogy jogtalanul lettek kitiltva a játékból.

Mivel állítólag szinte minden Warzone meccsen vannak csalók, a fejlesztők egyre több erőfeszítést tesznek ennek visszaszorítása érdekében. A napokban több esetben zajlott banhullám, a tegnapi után azonban többen azt állították, hogy tévesen tiltotta őket a rendszer.

Állítólag rengeteg ártatlan játékos kapott végleges eltiltást.

Nemrég egy olvasónk, Balázs írt levelet szerkesztőségünknek, amiben ő is aggodalmát fejezte ki, hiszen állítása szerint őt is jogtalanul tiltották ki.

„Állítólag a fejlesztők nem ígérnek unbant, ám ilyen esetben nem csak hogy unban járna, de még kompenzáció is elférne a tiltás feloldása mellé” – írta Balázs.

Közben a különböző fórumokon a játékosok igyekeznek felhívni az Activision figyelmét arra, hogy valami nagyon nincs rendben. Vagy oldják meg, vagy magyarázzák meg, hogy mi történik.

Nos úgy tűnik, hogy a banhullám nem csak a csalókat vette célba, hanem a toxikus játékosokat is. A hullám során ugyanis figyelembe vették a chat üzeneteket is, így aki ott nem viselkedett megfelelően, tiltást kapott.

„A banhullám célja, hogy küzdjenek a toxikus viselkedés ellen” – magyarázta a ModernWarzone Twitter oldal. „Úgy tűnik, hogy nagyon sok ember bannoltak a chaten írt üzenetei miatt” – tették hozzá.

Jelen pillanatban tehát úgy tűnik, hogy nincs mód arra, hogy a tiltott felhasználók visszakapják a fiókjukat. A legtöbben ezt felháborítónak tartják. Az Activision egyelőre nem is reagált a játékosok aggodalmára.

Téged is ártatlanul tiltottak?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×