Egy játékos egészen új szintre emelte a helikopter lopás fogalmát. Nem egyszerű trükk, ha azonban valaki beadja, fixen percekig pumpál majd az adrenalin.

A Call of Duty: Warzone minden járműve rendkívül veszélyes tud lenni ha jó kezekbe kerül. A kamion és quad is félelmetes ellenfél, ám ha valaki jó helikopter pilóta, hatalmas boss lehet a Warzone meccseken.

A heli válogatott módszerekkel tud végezni az ellenfeleivel, így érdemes nagy ívben elkerülni. Persze ez sem hatástalaníthatatlan, C4-el vagy rakétavetővel könnyen mi jöhetünk ki győztesként a párbajból.

Nincs is veszélyesebb, mint mikor egy három fős squad vadászik helikopterrel.

Azonban mi lenne, ha a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna? Erre ad nekünk egy nagyon jó tippet egy Warzone játékos és reddit felhasználó, aki utóbbi oldalra töltötte fel az akció jelenetét.

A képsorok mintha csak egy James Bond filmből lennének, tökéletes időzítést és feszült izgalmat rejt. A kivitelezése is akció filmbe illő, szerencsére, tökéletes helyzetfelismerésre és jó érzékre is szükségünk lesz a kivitelezéséhez.

Snuck into the enemy helicopter and hijacked it mid air from CODWarzone

Ahogy az a videón is jól látható, elengedhetetlen, hogy jól ismerjük a pályát, hiszen tökéletes landolás szükséges a trükk kivitelezéséhez. Cserébe rendkívül mozgékonyak lehetünk és nem mellesleg veszélyesek is az új játékszerünkkel.

A másik oldalon járva is fontos, hogy szemfülesek legyünk, amikor helizünk, még véletlenül se vigyünk magunkkal nem kívánatos szállítmányt.

Nektek mi az eddigi legnagyobb megmozdulásotok a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×