Végre lehullhat a lepel Ninja új otthonáról. A Twitch streamerből lett Mixer videós kálváriája a lezáráshoz közelít, úgy fest egy harmadik platformon is megjelenik.

Tavaly, a Microsoft feltörekvő streaming platformja, a Mixer egy zsák pénzt ajánlott a Twitch legnézettebb Fortnite videósának azért, hogy náluk közvetítsen. Ninja alá is írta a szerződést, s új fejezet indult a streamer életében. Viszont az új platform nem volt hosszúéletű, júniusban bejelentették, hogy végérvényesen lelövik az oldalt. Ezzel pedig az exkluzív partnereket szabadjára engedték.

A bejelentés óta ott lebegett a levegőben a kérdés:

Hol fogja Ninja folytatni?

A legkézenfekvőbb megoldás az lehetett volna, hogy visszatér régi otthonába, s folytatja a karrierjét Twitch-en. A gond csak az, hogy valószínűleg az elvándorlása nem tetszett az Amazonnak, így kérdéses lett volna, hogy hogyan fogadják Ninja visszaérkezését. Sokan úgy voltak vele, hogy ha karakán emberről van szó, akkor nem tér már vissza Twitch-re.

Tyler „Ninja” Blevins felesége és menedzsere, Jessica Blevins a héten megosztott Twitteren egy bejegyzést, amiben arról írt, hogy hamarosan nagy bejelentéssel fognak jelentkezni.

Nos, most úgy fest, hogy igaza volt, ugyanis YouTube-on megjelent egy teszt-stream tegnap este, ami úgy tűnik, hogy Ninjához tartozik.

Erre Hypex, a Fortnite közösség egyik legaktívabb adatbányásza bukkant rá. Természetesen azonnal meg is osztotta követőivel Twitteren a „kincset”, ami azóta már be is járta a világhálót. Ahogy az lenni szokott, már a média is felkapta a hírt, így valószínűleg nem kell már sokat várni arra, hogy Ninja hivatalosan is bejelentse: megtalálta új otthonát.

Lassan tehát lezárul Ninja kálváriája, de mi lehet Dr. DisRespecttel?

Dr Disrespect sem érti, miért bannolták – A Twitch neki is hallgat

×