Egészen komikus, hogy egy ilyen egyszerű funkcióra még a bejelentése után is ennyit kellett várni. Mindegy, itt van és reméljük marad a FIFA 21-ben is.

Vannak olyan funkciók, melyekre nagyon vágynánk az Ultimate Teamben, de tudjuk, plátói a szerelem, hiszen nagyon összetett dologról lenne szó. Ezek mellett pedig vannak a funkciók, amik valamilyen érthetetlen oknál fogva nincsenek benne a játékban. Ezek azok az alap funkciók, amik 10 perc UT után bárkinek hiányoznak, az EA ennek ellenére viszont teljesen ignorálja a dolgot.

Most végre megérkezett egy ilyen funkció, éles a Quality Filter a FIFA 20 UT-ben

Már az előző hónap végén megírtuk nektek, hogy az EA elkészítette a speciális lapok szűrésére alkalmas filtert, ezt azonban nem élesítették a játékosoknak.

Fogalmunk sincs, hogy egy ilyen alapvető funkció elkészítése miért tartott évekig, de legalább most már itt van.

Az elmúlt kicsit több, mint 1 hétben valószínűleg alaposan letesztelték, hogy a szűrő tényleg rendeltetésszerűen működik-e. Miután tegnap élesben is megjelent a játékosoknak az UT-ben, úgy tűnik sikeresek vizsgázott a rendszer.

The special filters are now available on PS/Xbox from FIFA

Jó eséllyel annak köszönhető a funkció furcsa időzítése, hogy az EA még a FIFA 21 megjelenése előtt tökéletesíteni akarja a rendszert. A FIFA 20 játékosok most úgy is ráugranak és kibukik majd minden hiba, így a következő epizód már hibamentesen pöröghet.

Bízzunk benne, hogy nem ez lesz a FIFA 21 legnagyobb újdonsága. A Quality Filter mellé még sok-sok új funkciót várunk a következő epizódba, amiktől sokkal könnyebb lesz majd az UT életünk.

Nektek fontos volt a szűrő implementálása, vagy elvoltatok a játékosok böngészésével?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×