A legutóbbi, 1.03-as frissítéssel a Riot több dologba is belenyúlt, hogy egy kicsit kiegyensúlyozotabbá varázsolják a VALORANT világát.

Több fontos változást is magával hozott a legutóbbi, 1.03-as frissítés a VALORANT-ba. A Riot Games figyel a közösség visszajelzéseire, ezek alapján próbálják meg alakítani a meccsek lefolyását, közvetett és közvetlen szinten egyaránt.

Feladás funkció

A feladás lehetősége már korábban bekerült a játékba, azonban a játékosbázis nem volt maradéktalanul elégedett. Az eredeti verzió szerint nem rangsorolt meccsen is egyhangúlag a feladásra kellett szavaznia mindenkinek.

A frissítés élesedése óta ha csak bemelegíteni szeretnénk egy tét nélküli meccsen, elég ha a csapat 80% nem szeretné folytatni. A rangsorolt meccseken továbbra is teljes egyetértés kell, csak a teljes csapat adhatja fel a küzdelmet.

További változás, hogy az eddigi 8 lejátszott kör helyett, most már 5 karika után feladhatják a csapatok, ha rosszul kezdődött a meccs, vagy esetleg más negatív befolyásolás történik.

Változott a Guardian

A Guardian félautomata fegyverként nem örvendett nagy népszerűségnek korábban a VALORANT-ban. A fejlesztők ennek ellenére szeretnék, ha többen játszanának vele, így több változást is eszközöltek a fegyveren.

  • 2700 kredit helyett, most már csak 2500 kreditbe kerül
  • Lassult a tűzgyorsasága: 6.5-ről 4.75-re csökkentették
  • Az átütő ereje cserébe közepesről magasra emelkedett

A Guardian jelenleg közelre túl erős volt, viszont más fegyver meg jobb volt erre a feladatra. A változtatásokkal a Riot azt szeretné elérni, hogy a Guardiant nagy távok lefedésére vegyék a játékosok, ahogy az eredetileg is tervben volt.

Nektek tetszenek az 1.03-al érkezett változások?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×