Megérkezett a menetrend szerinti frissítés a Call of Duty-hoz, melyben új módokat kap a multi, de a Warzone játékosok is örülhetnek.

Nem okoz csalódást az Infinity Ward, ma is menetrend szerint szállítják a legújabb frissítést. A Call of Duty: Modern Warfare-ban már megszokhattuk, hogy minden szerda a frissítés napja, ekkor jönnek az új módok és egyéb frissítések a játékba.

Jelen esetben kicsit visszafogottabb a csomag, bár playlist frissítésekből nem lesz hiány

A szezon 4 már a felénél tart, így a fejlesztőknek egyre jobban oda kell figyelniük, hogy frissen tartsák a játékot. Ehhez persze tökéletesen elegek a változatos playlistek, ebből pedig most sincs hiány.

A multiban nagy visszatérő a Gunfight Tournament, ahol a játékosok újra 2v2-ben harcolhatnak. A fontos változtatás a sima móddal kapcsolatban, hogy ez kompetitív, exkluzív jutalmakért a győzteseknek.

Egy új playlist is bekerült ma a játékba, mely a Dirty Old Houseboat névre hallgat. Ez három kiemelkedően népszerű pályát tartalmaz, magába foglalja Shoot House-t, Shipmentet és Rustot. Ezen kívül bekerült a Realism Gun Game és egy Bomb Objective Mosh Pit mód is.

A Warzone-ban kvázi egy csere történt. A Juggernaut Royale kikerült a játékból, helyette a játékosok most a Plunder: Blood Money Squad módban nyüstölhetik egymást.

Nektek tetszenek az új playlistek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×