Megérkezett a FIFA legújabb TOTW kerete. A járvány miatt ugyan pár hónapra leállt a promóció, most végre folytatódik. Ismét kiváló játékosokat kaptunk.

A járvány okozta káosz sajnos magával vitte a sportbajnokságokat is. A világ még ugyan nem vészelte át a vírust,  de szépen lassan kezdünk visszaállni a rendes kerékvágásba. Így tesznek a futball ligák is, melyekből most már aktív lett annyi, hogy az EA Sports is felélesztette a Team of the Week promóciót.

A Team of the Season So Far után nem lesznek a szóban forgó speciális kártyák eget rengetők, cserébe azok imádni fogják az új TOTW lapokat, akik nem rendelkeznek több százezer Coinnal.

A COVID-19 előtt a kanadai kiadó magyar idő szerint 17 órakor tette közzé a hét csapatának keretét, ez meglepő módon a visszatérés óta 16 órakor történt meg. Teljesen mindegy, hogy 16, vagy 17 óra, ugyanis csak 19 óra után nyithatjuk ki a legújabb In-Form lapokat.

Itt a hivatalos 29. Team of the Week keret:

 

Ismét érkeztek olyan játékosok, akik miatt érdemes csomagokat nyitni. Nagy meglepetésre bekerült Dybala is a szórásból a Juventus-ból (Piemonte Calcio), de ahogy arra számítani lehetett, Aubameyang is a hét csapatában virít. Egy másik közkedvelt Premier League csatár is In-Form kártyát kapott, Jamie Vardy teljesítményét is értékelte az EA Sports.

Az új kártyákat 19 óra után már megtalálhatjuk a pakkokban.

Ha esetleg kérdéseid adódnának az aktuális Summer Showdownnal kapcsolatban, íme egy bemutató a lapokhoz és a promócióhoz:

Summer Heat Machís, vagy Vinícius Jr.? – Újabb közösségi FUT SBC

×