A korábban csak az Armed and Dangerous Evolved nevű limitált játékmódban elérhető Mobile Respawn Beacon mostantól mindenhol elérhető.

Nemrég új frissítés landolt az Apex Legends világába, ami egy fontos játékmenetbeli változást is magával hozott. Amellett, hogy megoldották Loba translocator problémáját Worlds Edge mapon, a Mobile Respawn Beacon minden játékmódban elérhető lett.

Hordozható Beacon

Kép forrása: Respawn

A Mobile Respawn Beacon két héttel ezelőtt jelent meg először a játékban, a Lost Treasures esemény részeként. Az új elem az Armed and Dangerous Evolved játékmódra korlátozódott, de Respawn ígérete szerint a rendszer most bekerült a casual és ranked játékmódokba is.

Ahogy a neve is mutatja, az MRB lehetővé teszi, hogy a játékosok anélkül élesszenek fel csapattársakat, hogy fel kéne keresni egy Respawn Beacont. Ezzel a hordozható eszközzel ezt bárhol meg lehet tenni, ami különösen hasznos, például mikor valaki a körön kívül reked.

Az MRB-t viszont nem csak az a csapat tudja használni, aki lerakta. Ahogy a normál Beacon esetében is, ezt is bárki képes használni. Lerakás előtt tehát érdemes jól körülnézni. A cucc úgy zuhan le a földre, mint a Lifeline utánpótlás, szóval látható az ellenséges csapatok számára.

Loba Bracelet

Kép forrása: Apex Legends

A frissítéssel egyébként Loba hibáját is javították. A translocatorral ugyanis problémák merültek fel nemrégiben World’s Edge mapon. A teleport egyes helyeken hibásan működött. Miután a problémára a múlt héten felhívták a fejlesztők figyelmét, mostanra végre sikerült javítani.

Melyik frissítésnek örülsz jobban most?

Elvetették, de ilyen lett volna a zombimód a Modern Warfare-ben

×