Nagy szeretettel vár az 5 éves BarCraft Esport és Geek Bar születésnapi partijára, ahol welcome drinkkel várnak, sőt tombolán még nyerhetsz is.

A BarCraft Esport és Geek Bar egyfajta menedék, egy közös pont, egy mentsvár azok számára, akik a gamer, esport és geek közösség tagjai. Ki gondolta volna, hogy a közkedvelt hely már 5 éves?

„2015 nyarán fogalmunk sem volt még, hova vezet ez az út, csak azt tudtuk, hogy a Gamerek és Geekek megérdemelnek egy helyet, amit a magukénak érezhetnek” – írta a  BarCraft közleményében.

„Ennek szellemében megnyílt a BarCraft Corvin. Úgy érezzük, ez az 5 év hatalmas mérföldkő számunkra, és méltó módon szeretnénk megünnepelni. Ezért az univerzum vélhetően legnagyobb tortájával várunk titeket” – tették hozzá.

Természetesen a remek hangulatú parti és a torta mellett egész nap játékokkal, nyereményekkel, sőt este tombolával várnak mindenkit. Az első 100 érkezőnek welcome drink a meglepi, ráadásul minden elköltött 1500 forint után kapsz egy tombolajegyet. Az esemény napján a BarCraft applikáció segítségével is lehet kupont szerezni.

Ha szívesen megünnepelnéd a helyszínen a BarCraft születésnapját, foglalj asztalt most az esemény Facebook oldalán.

Te ott leszel?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×