A Chapter 1 végeztével a Vending Machine-ek is kikerültek a Fortnite-ból, az Epic azonban folyamatosan keresi a módját, hogy vissza pakolja őket a játékba.

Nem ma kezdte a Fortnite-ot az, aki még emlékszik a Vending Machine tereptárgyra. A gép feladata az volt, hogy bizonyos nyersanyagokért cserébe különféle fegyvereket vásárolhassanak belőle a játékosok.

A gép sok balansz frissítésen esett át. Először nagyon drágák voltak benne a fegyverek, ezt mérsékelte az Epic. Ezzel már igazi népszerűségnek örvendett, további változtatásokkal pedig tökéletesre faragta az Epic. A Vending Machine végső állomása az ingyenesség lett, cserébe azonban csak 1 fegyvert vehettünk ki belőlük minden meccsen.

A Chapter 2 kezdetével aztán kikerült az eszköz, az Epic pedig azóta elszántan keresi neki a helyet, hogy vissza pakolhassák végre a játékba. A Season 1 és 2 alatt is voltak különféle vizuális hibák, melyek erre utalnak, most azonban nagyjából megdönthetetlen bizonyíték érkezett.

So i was going through replay mode to see what underwater locations would look like as water levels decrease. As I was going through Camp Cod, I found a vending machine. Maybe they might come back? from FortNiteBR

A képen látható Vending Machine a Chapter 2 Season 3-ban készült. Egy játékos a Replay funkcióban böngészgette a pályát, hogy betekintést nyerhessen, vajon milyen lesz a pálya, amikor lassan leapad a víz. Az alábbi képet Camp Codban készítette. A furcsa érzést a kék minigun okozhatja, ez ugyanis már nem része a játéknak.

Ha ez a lehelyezett Vending Machine nem csak egy placeholder, hanem ténylegesen ott lesz a víz eltűnésével, egy izgalmas és régen látott mechanika kerülhet vissza a Fortnite-ba.

Ti örülnétek, ha vissza jönnének a Vending Machine-ek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×