A film főszereplője pedig az a Donnie Yen lesz, aki az utóbbi években leginkább a Star Wars-ból és az Ip Man filmekből ismert.

Az előző konzolgeneráció egyik talán leginkább alábecsültebb játéka volt a Square-Enix és az United Fronts Games játéka, a Sleeping Dogs. A játék során Hongkongban Wei Shen-t irányítjuk, aki egy titkos kínai-amerikai rendőr. A hős megpróbálja szép sorban elintézni Sun On Yee triádot.

Miután a játék 2012-ben megjelent, annak ellenére, hogy sokak kedvence lett, a kiadó nem volt elégedett a bevételekkel. így sajnos a további folytatásokat törölték, 2016 végén minden fejlesztés leállt.

A Sleeping Dogs viszont egyfajta kultuszt hagyott maga után.

Az egyik elkötelezett rajongó egyébként a világhírű Donnie Yen, akit talán sokan az Ip Man filmekből, vagy a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetből ismernek. Ő volt a vak harcos. 2017 márciusában Donnie bejelentette, hogy tervei szerint kapcsolatba lép a producerekkel és jogtulajdonosokkal, hogy elkészítsék a filmadaptációt. A filmben Donnie maga játssza majd Wei Shent.

Azóta ekörül csend honolt, ám most Donnie megerősítette, hogy a film forgatása megkezdődik. A színész a kínai Weibo közösségi oldalon osztotta meg a hírt. A Sleeping Dogs tehát Donnie Yen következő nagy filmje.


A Sleeping Dogs: Definitive Edition egyébként már megjelent a PC-re, a PS4-re és Xbox One-on. Te meg fogod nézni a filmet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×