Egy Modern Warfare fejlesztő nemrég megosztotta, hogy hogyan is nézett volna ki a zombimód a Modern Warfare-ben, ha végül nem vetik el a tervet.

A Call of Duty: Modern Warfare 2019-ben arra vállalkozott, hogy némi sikertelenség után visszahozza a Call of Duty franchise-t a mainstream köztudatba. Bevetettek mindent, amit csak lehetett. Velős kampány, rengeteg ismert map, fegyver, játékmód, később battle pass, Warzone.

Nemrég kiderült, hogy az Infinity Ward tervei közt még zombimód is szerepelt, ám azt végül leselejtezték és elfelejtették.

Az Infinity Ward egyik munkatársa, Aarion Beck most egy olyan fotót osztott meg, ami bemutatja, hogy milyenek is lettek volna a zombik a játékban. A képen egy különleges haderő katonája látható, két robot társaságában, amelyek zombikat vezetnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aaron Beck (@_aaron_beck) által megosztott bejegyzés,

„Engedélyt kaptam, hogy megosszam a képet. Ez egy fel nem használt koncepció, ami a tervezés korai szakaszában merült fel” – írta Beck.

A zombirajongók számára talán szomorú hír, hogy ez végül nem került be a játékba, és már nem is fog. Ennek ellenére nagyon érdekes, főleg ezzel a pórázas zombi koncepcióval.

Te örültél volna ennek a zombimódnak a Modern Warfare-ben?

Új playlisteket hozott a mai Call of Duty frissítés

×