Aki vérbeli audiofil fejhallgatóra vadászik, az gyorsan cselekedjen.

Az utóbbi időben világossá vált, hogy egyre nagyobb az igény a gamer fejhallgatókra. Ezt mindenki másképp értelmezi, de ezekben a közös, hogy van rajtuk egy dedikált mikrofon, ami adott esetben akár le is csatlakoztatható, mindeközben óriási a minőségi szórás. Az audiofil körökben már jól ismert Audio-Technica egy ideje már a gamer iparágban is megvette a lábát, ezúttal az első modelljük egyikét, az ATH-AG1X-et lehet beszerezni az eredeti árának töredékéért.

Úgy tűnik globális készletsöprő akció van, ugyanis a korábbi 90 ezer forintos ár helyett több shopban is 40 ezer forint környékén lehet most beszerezni az Audio-Technica gamer fejhallgatóját.

Ezek közül is a Best Byte-ban most a legolcsóbb, itt 40 ezer forintért hozhatjuk el a fejhallgatót, ezzel 50 ezer forintot megspórolva.

Noha nálunk csak az újabb wireless variánsa járt, mi az utóddal maximálisan elégedettek voltunk. Így ezúttal RJN tesztjére tudunk csak hagyatkozni, aki szerint az audiofilok számára is ajánlott az ATH-AG1X, mindeközben a játékokban is megállja a helyét, ráadásul a mikrofonja is jóra sikeredett.

 

Hátránya, hogy a felső fejtartó egyeseknek kényelmetlen lehet, de egy gumival ezt könnyedén orvosolhatjuk, továbbá a negatívumok közé tartozik a borzasztó magas ára, amitől ez esetben eltekinthetünk.

Az ajánlatot erre találjátok

A többi webshop árait pedig erre keressétek.

Fontos még kiemelnünk, hogy itt már a legtöbb alaplapi hangkártya elvérzik, szóval érdemes egy külső hangkártyába is fektetnünk, hogy kihasználjuk az ATH-AG1X teljes erejét.

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Ilyen egy vérbeli prémium gamer fejhallgató – Audio-Technica ATH-G1WL teszt

×