Gondok akadtak a Fortnite örvényeivel. A fejlesztőkhöz már eljutott a probléma, s már neki is kezdtek a hiba javításának.

A Fortnite legújabb szezonja számtalan új játékmechanikát hozott a játékba. Megjelentek a levadászható cápák, hamarosan megérkeznek a vezethető autók, valamint a temérdek víznek köszönhetően az úszás általánossá vált. S ha már a vízben közlekedünk, a fejlesztők mobilitás gyanánt Whirlpoolokat (örvényeket) helyeztek el a vízzel ellepett területeken. Ezekbe ha beleúszunk, egy rövid időre beszippantanak minket, s a levegőbe köpnek, hogy onnan a Gliderünkkel tovább tudjunk lendülni.

Ha valami, akkor utóbbi kiváló újítás volt, a kompetitív módokban igazán jól tud jönni egy „ingyen Launch Pad”. Az örvények pozícióját is meg lehet pillanatok alatt tanulni, így akár külön stratégiát is tervezhetünk köréjük. Papíron mindez jól hangzik, ám mostanában a gyakorlatban ez egy kissé nehézkessé válhat.

A Whirlpoolok ugyanis van, hogy csak úgy eltűnnek a játékból.

Looks like they disabled whirlpools again from FortniteCompetitive

Többen is jelezték a nagyobb Fortnite fórumokon, hogy valami nincs rendben mostanában az örvényekkel. Szerencsére a játék fejlesztői is figyelni szokták a bejegyzéseket, így érkezett is egy hivatalos válasz.

A hiba már fel is került a Fortnite Trellójára, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők már dolgoznak a javításon. Bízunk benne, hogy nem kerül túl sok időbe fix élesítése.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×