Egyes pletykák szerint a Sony ismét online PS5 eseményre készül, ahol még több exkluzív játékról rántják le a leplet. Ha minden igaz, augusztusban lesz.

Ha igazak az Eurogamer értesülései, a Sony hamarosan ismét nagy eseményt tart, mely során még többet tudhatunk meg a PS5 exkluzív játékcímeiről. Az információ azután jelent meg az interneten, hogy a Microsoft bejelentette az Xbox Games Showcase eseményt, melyen várhatóan több Xbox játékot is bemutatnak.

Az Eurogamer újságírója szerint a Sony augusztusra tervezi a PS5 State of Play eseményt, nem sokkal azután, hogy a július 23-án lezajlik az említett Xbox esemény. Tom Phillips arra is utalt, hogy a Sonynak van még egy-két cím a tarsolyában, amit nem mutatott be.

Persze mivel pletykáról van szó, nem lehet tudni biztosra semmit. Az sem világos, hogy augusztusban mikor várható a bemutató, sőt valószínűleg még maga a Sony sem döntötte el. Az sem kizárt, hogy várnak addig, míg a Microsoft be nem jelenti címeit a saját eseményén, és csak aztán robbannak be friss infókkal, megjelenésekkel. Érdekes látni, hogy milyen macska-egér harc folyik a két vállalat között.

Mire számíthatunk?

Sajnos a szivárgás arról nem beszél, hogy a bemutatón milyen játékokat mutathat be a Sony. Számos pletyka utal arra, hogy készül egy PS5 exkluzív Silent Hill játék. Ez nem lehet meglepő azoknak, akik tudják, hogy a Silent Hill reboot híre időről időre előkerül. Egyes rajongók biztosak abban, hogy a játék készül, és a Sony hamarosan bejelenti.

Hasonló módon sokan arra számítanak, hogy a rajongók végre megkapják a 2018-as nagy sikernek örvendő God of War folytatásának bejelentését. A Santa Monica Studio fejlesztői már több esetben vicceltek ezzel a közösségi oldalakon. A posztok miatt sokan arra számítanak, hogy a folytatást hamarosan leleplezik egy PS5 eseményen.

Te milyen PS5 játékbejelentésnek örülnél igazán?

Jön az olcsóbb i9 az Inteltől? – Feltűnt az i9-10900K kistestvére

×