Egyes pletykák szerint olyan esemény várható, melynek során egy rég nem látott főellenség újra megjelenik egy CoD játékban.

A Call of Duty: Mobile tavalyi megjelenése óta igyekezett a legjobb CoD élményt biztosítani, a jól ismert fegyverekkel, mapokkal, játékmódokkal. Hamar nagyon népszerű lett, a sikernek köszönhetően pedig folyamatosan érkeznek az új tartalmak.

A játék jelenleg a 7. évadát éli, a rajongók pedig nagy várakozással néznek a következő szezon elébe. A fejlesztők nemrég elhintették például, hogy Highrise lesz az új multi map, azonban egy pletyka ismét felröppent.

Nemrég egy adatbányásznak sikerült egy nem nyilvános képet szereznie a Garena oldaláról. Ez a cég forgalmazza a játékot Délkelet-Ázsiában. A kép bal felső sarkában a játék 8. évadának címe látható: Apocalypse Day. A kép közepén egy árnyékba burkolódzó alak látható.

Kép forrása: Garena

Ahogy arra néhány rajongó rámutatott: az alak maga Vladimir Makarov.

Az orosz karakter szerves részét képezte a Modern Warfare 2 és 3 történetének, tehát nem lenne meglepő, ha a hősök mellett ő is visszatérne a CoD játékok világába. Nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az igazság, mivel a Call of Duty 7. évada már a végéhez közeledik. A 8. szezon július 11-én, szombaton indul.

Szerinted valóban Makarov látható a képen?

Ezeket a solo rekordokat kellene most megdönteni a Warzone-ban

×