Az egyik aktív Fortnite küldetés Lazy Lake-be kalauzol minket, ahol lebegő gyűrűket kell felkutassunk. Viszont sajnos nem tökéletes a feladat, s ezt a fejlesztők is tudják.

Sajnos nem idegenek a játékhibák a Fortnite-ból. A régi motorosok már megszokhatták, hogy a spagetti-kód miatt néha-néha megszédül a játék, hol kis mértékben, hol pedig egy kicsit kellemetlenebb módon.

Most egy küldetés kezdett el hajmeresztő módon viselkedni, ami nem a legjobb egy küldetés-központú játék esetében. A Battle Pass farmolása és különböző tartalmak feloldása nagyban függ a feladatoktól, ám ha azokat nem tudjuk megoldani, sajnos egyhelyben toporgunk.

Az egyik heti küldetés arra kér minket, hogy Lazy Lake területén kutassunk fel pár lebegő gyűrűt.

Papíron ez rettentően könnyűnek hangzik, viszont a gyakorlatban már adódhatnak némi problémák. Például rendszer szintűek, ugyanis mint kiderült, bizonyos beállításokon a játék nemes egyszerűséggel nem mutatja a lebegő gyűrűk pozícióját. Többen is jelezték a hibát az Epic Games-nek, a fejlesztők pedig végre reagáltak is a témában.

Elmondták, tisztában vannak a hibával, s a hivatalos Trello felületem már az is látszik, hogy elkezdték kijavítani. Szerencsére csupán vizuális hibáról van szó, a gyűrűk elméletileg jelen vannak, csupán nem lehet őket látni. Vagyis ha a hiba nálad is fellelhető, ám van időd kutakodni, akár még rájuk is bukkanhatsz és interakcióba léphetsz velük.

Remélhetőleg mihamarabb orvosolni tudják a lebegő gyűrűk hibáját a Fortnite fejlesztői.

Láttad már a One Percent Fortnite csapat Gamer-kastélyát?

Gamer-kastélyba költözött a One Percent Fortnite csapata

×