Új, őrült pocket pickkel kezdte el sokkolni a League of Legends közösséget Faker. Újonnan Nunut és Willumpot viszi középre, ráadásul nem is rossz eredménnyel.

A 10.13-as frissítésben a Riot Games erősített Nunu AP variációján. A karakter jóval erősebb lett sebzés vonalon, s már nem csak egy hógolyót gyúró tankként funkcionál. Ezek a módosítások meglepő eredménnyel szolgáltak.

A T1 sztárja, Faker például megmutatta nézőinek, hogy micsoda erő rejlik a karakterben. Mindenki jól tudja, hogy a roamolásnál alig van fontosabb mechanika a játékban, s ebben az AP Nunu kiváló lehet. A koreai profi néhány másodperc leforgása alatt szerzett csapatának egy killt a felső ösvényen, majd pedig legyűrte 1v1-ben miden lane-ellenfelét. Erre pedig most Nunun kívül nem sok karakter képes a játékban.

 

Faker – 구단주누누

Watch Faker’s clip titled „구단주누누”

A karaktert elsősorban junglernek szánták a fejlesztők, de a legfrissebb Consume és Absolute Zero buffok lehetővé tették Nunu számára, hogy szóló ösvényben is remekeljen. A Consume többet sebez és gyógyít, míg az Absolute Zero is kapott egy kis sebzéserősítést a pajzs buff mellé.

Ezt kezdte el kihasználni Faker is, aki az elmúlt napokban az op.gg szerint több, mint 12 Solo Queue Nunu meccset ment, s ezek 62%-át meg is nyerte. Lehetséges, hogy ez lesz az új pocket pickje a koreai legendának? Ezek után nem lennénk meglepve, ha az LCK-ben is felbukkanna Nunu miden.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×