Egészen hajmeresztő számokat produkált már a közösség, mi azonban tudjuk, mindig van feljebb. Itt az ideje, hogy ti is feliratkozzatok valamelyik pozícióra.

A Call of Duty: Warzone hatalmas sikernek örvend az első pillanattól kezdve. A játékosok azonnal elkezdték vadászni a különféle rekordokat, mi pedig időről-időre beszámolunk nektek arról, hogy mik most a legek a Warzone világában.

A rekordok hivatalos feljegyzésének persze van néhány szabálya. Először is muszáj, hogy videón is meglegyen a meccs, kép nem elég. Fontos ezen kívül, hogy látszódjon a játékos szintje és smurf accountról sem lehet szó. Természetesen a korlátozott ideig elérhető módok rekordjai sem számítanak.

+ 1 Warzone Trió rekord

A triók rekordja június 17-én dőlt meg, mikor Metaphor, Frozone és Pieman szétvert egy teljes lobby-t. A három játékos összesen 102 killt gyártott, sorrendben 42-őt, 32-őt és 28-at.

A rekord megszerzéséhez mind a három játékos több, mint 10k sebzést osztott ki ugyan azon a meccsen.

Warzone solo duók ellen

A sokak által várt duó mód május 29-én érkezett meg a játékba, következő hónap 18-án pedig fel is került egy méretes rekord a táblára. Faze Bloo volt a játékos, aki egyedül ugorva végül 40 killt hozott össze páros csapatok ellen a Warzone-ban. Érdekes összeállítást használt a játékos, a sokak által kedvelt HDR helyett ő a Grau mellé AX-50-et választott. Bloo rekordjáról a videót erre találjátok.

Warzone solo triók ellen

A legnagyobb kill szám egy német youtuber neve mellett szerepel, ha az egyedül kivívott eredményeket tekintjük hármas csapatok ellen. Már magában belevágni is agyament dolog, egyedül küzdeni három fős csapatok ellen maga a kínszenvedés. Tigerofhell1 annyira nem parázott rá a dologra, május 24-én meg is szerezte a rekordot magának.

A német játékos 55 killt szerzett, ezzel 1-et sikerült ráverni az előző rekordra.

Warzone solo vs. squadok (150) ellen

Az utolsó rekordunk 150 fős lobby-ban sikerült, ezért egy hangyányit könnyebb volt nagy számot villantani. Phanosy mondjuk egy cseppet sem volt könnyű helyzetben, mikor neki esett az akkor legnagyobb elérhető várónak.

Azt tudtad, hogy már bent van a 200 fős Warzone mód a játékban?

Phanosy végül 53 killt szerzett teljesen egyedül, győznie azonban nem sikerült. Ezzel az őrületes körrel akkor harmadik helyre volt elég, így is azonban egyedül szedte le a lobby több, mint a harmadát. Emberfeletti.

Nektek mi a legnagyobb eredményetek a Warzone-ban? Kommentben jöhetnek a kill számok, esetleg a kiosztott sebzések, amikre igazán büszkék vagytok!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×