Hatalmas eredmény ez a német szervezetnek, akik még soha nem voltak ilyen magas pozícióban korábban. Két tornagyőzelem elégnek bizonyult.

Újabb frissítést kapott a HLTV CS:GO csapatokat rangsoroló listája. Az új első helyezett a BIG, mely még soha nem volt listavezető korábban. A német szervezet jelenlegi felállása őrült időszakon van túl. A napokban a cs_summit 6-ot is behúzták, ahol a döntőben a Vitality ellen 3-2-re győztek, még a map hátrányuk ellenére is.

Nem a cs_summit volt azonban az első nagy győzelem a csapatnak. Korábban a Dreamhack Masters Spring eseményen is elsők tudtak lenni a srácok. Ehhez a G2-t kellett legyőzniük, akik egy szűk hónappal ez előtt még vezették ugyan ezen listát.

Tökéletes párosítás volt döntőnek a BIG és a Vitality összecsapása, hiszen jelenleg a HLTV ranglistán is egymás alatt helyezkednek el. A győzelem által a német szervezet 3 pontot ver a francia ötösre, összesen 851 pontjuk van.

A ranglista további állása a következő:

  1. BIG
  2. Vitality
  3. Evil Geniuses
  4. Natus Vincere
  5. G2
  6. Fnatic
  7. Faze
  8. Team Liquid
  9. Furia
  10. Astralis

Amint az jól látszik a dán Astralis már éppen csak bent tudott maradni a TOP 10-ben. Ez nyilván a felállás változások miatt van, dev1ce azonban arról számolt be, hogy lassan rendeződhetnek a viszonyok házon belül.

Te kinek szurkolsz, ha CS:GO-ról van szó?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×