Adatbányászoknak köszönhetően belenézhetünk abba az objektumba, mely talán a jövőben Skulltown-t helyettesíti Kings Canyonban.

Nemrég az Apex Legends 5. évada számos mapváltozást hozott be, többek között a rajongók által közkedvelt Skulltown is jelentős mértékben átalakult. A kultikus hely megsemmisítése sok játékost sokkolt, ugyanakkor nagyon úgy tűnik, hogy a Respawn-nak van terve arra, hogy mivel helyettesítse a helyszínt.

A fejlesztők ugyanis korábban már többször elmondták, hogy nem félnek jelentős mapváltozásokat eszközölni. Céljuk ugyanis az, hogy felrázzák a játékot. Friss szivárgások pedig azt is megmutatják, hogy elvileg mi vár ránk a 6. évadban.

Az Apex Legends egyik adatbányásza, shrugtal ugyanis felfedezte, hogy a június 22-i devstream-ben egy igen különös UFO-szerű épület jelent meg King Canyon mapon, amit eddig nem igazán lehetett látni. Épp csak egy pillanatra látható, de máris felkeltette a rajongók érdeklődését.

Kép forrása: Twitter

Shrugtal arra utalt, hogy valószínűleg ez helyettesíti majd Skulltown-t, mivel hatalmas.

Nem sokkal később konkrét képek is kikerültek az épületről, amit első ránézésre a Titanfall 2 tutorial pályája ihletett. Shrugtal szerint az új helyszín akár repülhet is, sőt olyan pletykák is indultak, miszerint később a hősök ezzel utaznak el új mapokra.

Shrugtal később egy videót is készített a titokzatos UFO-ról, kiemelve annak minden részletét.

 

Egyelőre sajnos nem egyértelmű, hogy mikor kerülhet be a játékba az említett épület. Vannak, akik szerint ez lesz a 6. évad nagy újdonsága. A 6. évad várhatóan valamikor augusztus közepén indul, szóval tulajdonképpen nincs olyan messze.

Vajon a Respawn mikor jelenti be a változást?

Kevés az RGB a gépházban? Akkor erre van szükséged

×