A játékosok nemrég felfedezték a Counter UAV jelenlétét a Warzone-ban, szivárgás szerint a killstreak hamarosan a Buy Station-ön is kapható lesz.

Az Infinity Ward mindig igyekszik valamelyest változtatni a Warzone metán. Vagy a fegyvereken változtatnak, vagy a looton, hogy a játékosokat mindig izgalomban tartsák. Érdekes azonban, hogy a játék indulása óta a killstreak rendszer nem sokat változott: a Buy Station-nél elérhető a Cluster Strikes, a Precision Airstrikes és az UAV.

Nos, a jövőben ez talán megváltozik, ugyanis a néhány játékos észrevette, hogy az utolsó frissítés óta megjelent a Counter UAV, ami elérhetővé válik, miután egyszerre négy UAV indult el. A killstreak igen hatékony, ugyanis megzabolázza a minimapot, így senki nem látszódik rajta.

Counter UAV in Warzone? I have 20 days in to warzone (no life I know) but I have never seen this… Map changes coming soon?!? from r/CODWarzone

Nos, a Counter UAV azonban így 16 ezer dollárba kerül, hiszen 4 UAV indítása kell hozzá.

Egy szivárgás viszont azt sugallja, hogy a Counter UAV hamarosan megjelenhet a Buy Station kínálatában, jóval olcsóbban.

Egy Reddit felhasználó szerint mindössze 500 dollárral kerül majd többe, mint az alap UAV. 4500-ért tehát ki lehet védeni az ellenséges UAV hatását.

Counter UAV’s will cost $4,500 at the Buy Station from r/ModernWarzone

Természetesen a szivárgást nem lehet biztosra venni, de simán lehetséges, hogy a jövőben a Buy Station-öknél látjuk viszont a Counter UAV lehetőséget. Ez nagyban befolyásolná a játékmenetet, hiszen az UAV-k használata átalakulna.

Ti mit szólnátok hozzá, ha bekerülne így a játékba?

Ezt láttad már?

Bizonyos kiegészítő megnövelik a mozgási sebességünket a Warzone-ban

×