Gondok akadtak a Fortnite Battle Royale tapasztalati pont rendszerével. A játékosok inkonzisztens módn kapják az XP-t, ami nehezíti a Battle Pass farmolást.

A Fortnite-ban rettentően fontos a tapasztalati pontok begyűjtése. Lényegében minden ezen alapszik, ugyanis az XP rendszerhez van kötve a Battle Pass-ben való haladás, de az egyéb feloldható taratalmakat is ehhez méri az Epic. Ha valami gond történik, akkor gyakorlatilag minden borul.

S jelenleg úgy néz ki, hogy valami nincs rendben. Több játékos is jelezte a különböző Fortnite fórumokon, hogy ugyan játék közben megkapják a tapasztalati pontot, ám ha kilépnek a váróba olyan, mintha semmi sem történt volna.

Level up’s not registering from FortNiteBR

Itt van például MaticBlox esete, aki PS4-en és PC-n is játszik a játékkal.

Több szintet is kifarmolt játék közben, viszont amikor visszalépett a lobby-ba, a játék nemes egyszerűséggel elfelejtette, hogy korábban mit csinált a játékos. Nullázódott a korábbi meccsen elért eredmény, s kezdhette elölről az egészet. Ebben az esetben platformtól függetlenül jelentkezett a probléma, vagyis nem lehet azt mondani, hogy csupán PC-n, vagy konzolon rossz a rendszer.

Sajnos a probléma nem újkeletű, magyar Fortnite csoportokban is több olyan poszt született az elmúlt hetekben, ami arról szólt, hogy a játékosok nem kapják meg a megfelelő XP mennyiséget. Épp emiatt reméljük, hogy az Epic Games mihamarabb javítja a hibát, ha más nem, egy kisebb frissítés formájában már a héten. Nekik is fontos kell, hogy legyen a zökkenőmentes rendszer kiépítése, elvégre a Battle Pass a legfőbb bevételi forrásuk. Ha időnkáént döcög a rendszer, akkor mit sem ér az egész.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×