Belsős szivárogtatásnak hála kiderülhetett a Fortnite autóinak megjelenési dátuma. Az új játékelemek még ebben a hónapban megérkezhetnek.

A Fortnite legújabb szezonjának bemutatójával ledobta az atomot az Epic Games. Kiderült, hogy a Fortnite-on belül nemcsak vízisíelhetünk, hanem hamarosan autókkal is lavírozhatunk a szigeten. Majd megláttuk a szezoneleji stádiumát a pályának és rá kell ébredni, hogy az autókra még várni kell, ugyanis a sziget legjavát ellepte a víz a Doomsday esemény után.

Egyértelművé vált, ahhoz, hogy az autókat használhassuk, meg kell várjuk, hogy lecsökkenjen a vízszint. Minden héten egyre lejjebb ereszkedik, ám még jelenleg nem tart ott a helyzet, hogy bármi értelmük legyen az autóknak. Viszont ha már beszállunk egy motorcsónakba, vagy helikopterbe, a térkép jelzi nekünk a sziget összes benzinkútját, ami kulcsfontosságú lesz az autók esetében.

Egy cégen belüli informátor felvette a kapcsolatot Happy Powerrel, s elmondta, mikor számíthatunk legkorábban az autók érkezésére.

Állítólag legkorábban július 21-én, vagyis bő két hét múlva ereszkedik le annyira a vízszint, hogy megjelenjenek a vezethető autók a szigeten.

Egy biztos, az Epic Games megadja majd a módját az új járművek érkezésének. A forrásfájlok szerint külön verseny LTM is érkezni fog, ami népszerűsíteni kívánja majd az autókat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×