A Red Dead Redemption 2 filmelőzetesének főszereplője ráadásul Kit Harington, a Trónok harca egyik színésze. Neked tetszene egy ilyen film?

A Red Dead Redemption játékok történetét bizony simán el tudnánk képzelni egy filmben, vagy egy sorozatban, ám egyelőre nincs szó arról, hogy hivatalosan készülne belőle adaptáció. Az egyik rajongó azonban elképzelte, hogy milyen lenne egy ilyen film előzetese, így munkához látott. Ráadásul belevágta a Trónok harca egyik színészét, Kit Haringtont.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick 2016-ban egyébként azt mondta, hogy a vállalat nem igazán szeretne adaptációt készíteni a történetből, mivel a filmek a játékok jó hírnevét veszélyeztethetik. Ez jogos is, hiszen a videojátékokon alapuló filmek eddig nem igazán arattak osztatlan sikert.

A filmelőzetesek elsősorban Harington western filmjének, a Brimstone-nak képeit használja. Nem kétséges, hogy ez alapján a színész kiváló választás lenne a főszerepre.

https://youtu.be/cH12mWIXIGg

 

Ráadásul Harington már szerepelt videojátékokban, például a Call of Duty: Infinite Warfare-ben volt gonosz, sőt ő volt John Snow a Telltale: Game of Thrones című játékában is. Szerepelt a Silent Hill – Kinyilatkoztatás című videojáték-adaptációban is, mint Vincent Smith.

Te kinek adnád a Red Dead Redemption főhősének szerepét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×