Letarolta az internetet a One Percent Fortnite csapat gamer-ház bemutatója. Több millió dolláros villa lett az otthona a tartalomgyártóknak.

Egészen a mai napig azt hittem, hogy képben vagyok a Fortnite szcénával kapcsolatban. Körülbelül tisztában voltam a nagyobb szervezetekkel, csapatokkal, valamint a meghatározó játékosok karrierútját is ismertem. Majd megjelent egy videó a világhálón, ami a One Percent Fortnite csapat új gamer házának bemutatója volt.

Utána kellett nézzek a csapatnak, mert nem igazán hallottam még róluk, a videóban viszont szabályosan egy „kastélyt” mutatnak be, amiben a tartalomgyártók azt állítják: saját pénzükből vásárolták az egész épületet. Végül kiderült, hogy egyáltalán nem a semmiből jöttek elő a játékosok, korábban ugyanis a Luminosity ernyője alatt játszottak. Innentől kezdve érthető volt, hogy honnan a nagy követőbázis és a félelmetes mennyiségű indulótőke.

 

A One Percent Fortnite csapat tagjai:

  • Formula
  • Kiwiz
  • Nicks
  • Razz
  • Aeolus
  • Randumb

A videóban az összes tag felbukkan, lépésről lépésre bemutatják követőiknek a teljes villát. Egy hatalmas, több millió dolláros (vagyis minimum több százmillió forintos) épületről beszélünk, amiben az összes szobához külön fürdőszoba, valamint erkély jár, s aminek a kertjében egy hatalmas medence is elfér. Arról már nem is beszélve, hogy a nyitósnittek alatt felvillanó autók is szemkápráztatók.

 

Innentől kezdve nem vagyok hajlandó elfogadni azt a kijelentést, hogy „a videojátékozás nem kifizetődő”. Maradjunk annyiban, hogy az, csupán vannak, akiknek jobban bejön az élet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×