Lehet, hogy ez a hír pont neked szól. Online edzésekkel tér vissza, sőt: csapatokat toboroz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia.

Hányszor gondoltál már arra, hogy esport karrierbe kezdj? És hányszor jutott eszedbe, hogy tényleg ki is próbáld magad? Valójában van rá mód.

Hamarosan ugyanis újra megnyitja kapuit a Honvéd Esport-edzőterme, ám az online edzések és a csapatépítés már elindult az akadémián. Most tehát online csatlakozhatsz az edzésekhez, ráadásul arra is esélyed van, hogy végül egy profi csapat tagja légy. Az ország bármely pontjáról csatlakozhatsz az akadémia óráihoz, ha fejlődni, tanulni szeretnél, vagy épp szívesen játszanál csapatban.

„Célunk, hogy a hozzánk járó gamerekből a legtehetségesebb csapatok jöjjenek létre, melyek később szponzorált e-sportolókként képviselhetik a klubot e-sport versenyeken” – írta közleményében a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia.

Milyen játékosokat keresnek?

Egyelőre CS:GO és LoL edzéseket zajlanak, de később beindulnak az R6S és Valorant órák is. CS:GO-ban Sc0rch tartja az órákat és figyeli a tehetségeket, aki edzőként nemrég a Budapest Five esports csapatát is dobogós helyezéshez segítette az MNEB-en.

LoL-ban egy igazi MNEB bajnok, Malacko feledata csapatot kreálni a legjobbakból, és persze segíteni a fejlődésben a jelentkezőket.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia egy nonprofit szervezet, így az edzések is rendkívül kedvező áron érhetőek el. Online edzéseink most csak 1000 Ft/fő/alkalom áron látogathatók.

Az órarend, a befizetés és az online edzések helyszínéül szolgáló Discord szerverünk itt érhető el: https://shop.honved.hu/tagdijfizetes/esport/esport_edzesido

Az akadémia híreiről pedig a www.facebook.com/honvedesport oldalon lehet tájékozódni. Egyesületünk a Budapesti Honvéd SE  a hagyományos sportokban eddig 66 olimpiai bajnoki címet, és 266 világbajnoki címet szerzett.

Ideje az e-sportosoknak is belehúzni, szóval gyere és legyél te a Honvéd következő bajnoka!

Na, érzed magadban az erőt?

×