A jelenség az idei Call of Duty mindkét részében jelen van, így a Modern Warfare multiban és a Warzone módjaiban is megfigyelhető.

Rendkívül sokrétű a fegyverek testreszabási lehetősége a Call of Duty idei epizódjában. A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden játékos a saját stílusának megfelelő összeállítással játszhasson, a sokrétűségnek azonban ára van.

Több ízben előfordult már, hogy érdekes dolgokat produkált a fegyvermódosító menü. Egyszer még egy egészen abszurd hiba is előfordult, minek következtében összekombinálhattunk akár milyen kiegészítőt bármilyen fegyverrel.

Most újabb furcsaságra derült fény, amiben megint csak a kiegészítők érintettek.

A különféle kiegészítőknek a legeltérőbb hatásaik lehetnek. Bizonyos optikák lassabb vállbavételt engednek csak, mások a fegyver pontosságát rontják. Minden kiegészítő balanszolt, a pozitív hatássa mellé, az erejétől függően néhány negatív befolyás is társul.

KRNG JGOD, egy Call of Duty tartalomgyártó tette közzé a Twitteren legutóbbi felfedezését, melyben az UZI-t vetette tesztelés alá. Miután a Merc Foregrip-et a fegyverre tette, furcsa dologra lett figyelmes:

Amint az még szabad szemmel is jól látszik, a Merc Foregrip használata mellett a karakter gyorsabb futásra képes. Ez természetesen nem szándékos erősítés, eredetileg ez nincs feltüntetve a kiegészítő profilján.

Az Infinity Ward egyelőre nem kommentálta a Merc Foregrip rejtett erejét, az azonban biztos, hogy feljegyzik a hasonló eseteket és a nem is túl távoli jövőben javítani fogják.

Ti ismertek ehhez hasonló, valamilyen rejtett funkcióját valamelyik kiegészítőnek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×