Több szempontból is kiemelkedő SBC érkezett a FIFA 20 Ultimate Team módjába. A Barca játékos őrült jó lapot kapott, rendkívül borsos áron.

Végéhez közeledik a FIFA 20, ez vitathatatlan. A közösség egy nagy része már csak funol az Ultimate Teamben, de a fejlesztők sem veszik halálosan komolyan a figurát. Erről tanúskodnak a nemrég bekerült Silver csapatos kihívások is.

Most azonban talán egy kissé váratlan SBC érkezett, ami a már kiégett játékosok figyelmét is felkeltette.

Summer Heat Ousmane Dembélé SBC

A Barcelona támadó középpályása egy rendkívül izgalmas lapot kapott így a végjáték felé közeledve. A Summer Heat alatt már bizony rengeteg lap kipörgött a játékosok klubjaiból, így még nehezebb lesz megszerezni Dembélét, pedig tényleg megéri.

A lap minden platformon körülbelül 1 millió coinba kerül, cserébe emberfeletti statokkal ruházták fel a fejlesztők. A játékos 99-es futással (99-es gyorsulás, 98-as sebesség) rendelkezik és 92-es lövési értéke van. A passz képessége nevetséges, mindössze 91-es, ezért kompenzál viszont a 98-as labdakezelés.

Forrás: reddit

Persze nem adják ingyen a fejlesztők. Dembélé lapjáért 5 csapatot kell beáldoznunk, ugrik két 88-as, egy 86-os, egy 84-es és egy 85-ös squad is.

A közösségben tehát az elmúlt napok legnagyobb kérdése, hogy megéri-e megcsinálni közel 1 millió coinért, vagy jobb figyelmen kívül hagyni, esetleg helyette Ribéry-t megszerezni a csapatunkba.

Szerintetek megéri Dembélé különleges kártyája az ekkora méretű áldozatot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×