Folyamatosan azon dolgoznak a VALORANT fejlesztői, hogy egyre jobb legyen a játék. Ezúttal a kompetitív módot bővítenék a jövőben.

Aki játszott mostanában a League of Legends-el, az tudja, hogy a Riot Games szereti divíziókon belül is meghatározni a játékosok helyzetét. Master szint alatt kissé kaotikus a helyzet, de onnantól kezdve könnyedén lekövethető egy játékos fejlődése. A rangokon belül ugyanis egy külön ranglétrával motiválja a top játékosokat a további kimagasló teljesítésre. Ha fent vagyunk Challengerben, akkor bizony még nem áll le a grind, tovább versenyezhetünk a legjobbakkal az első helyért. Szerver elsőnek lenni pedig hatalmas teljesítmény.

Mint újonnan kiderült, a VALORANT esetében is képben van egy ilyen rendszer. Ugyan még csak épphogy élesítették a kompetitív módot a játékban a fejlesztők, ez nem jelenti azt, hogy az egészet késznek tekintik. Riot Ziegler egy Twitter folyamban válaszolt egy ranglétráról szóló kérdésre, amiben elmondta:

Tervezik az implementálását, de még nem tudnának megjelenési dátumot vázolni hozzá.

Jelenleg tehát a VALORANT profiknak marad még egy ideig a Radiant ligában való bent maradás, mint cél, de ez a jövőben egy sorversennyé módosulhat. A ranglétra megjelenése jót tenne a játéknak, tovább élesítené a kompetitív vonalat.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×