A beszélgetésen prominens afroamerikai médiaszemélyiségek, zenészek és aktivisták beszélgetnek arról, mit lehet tenni a rendszerszintű rasszizmus ellen.

A Fortnite már mindenféle eseménynek otthont adott. Travis Scott koncerttől kezdve exkluzív Star Wars vetítésig, úgy tűnik tényleg inkább média platformmá akarnak válni.

Most az Opus United marketingügynökséggel karöltve a rendszerszintű rasszizmusról akarnak párbeszédet indítani. A Party Royale nagy kivetítőjén játszanak le majd egy panelbeszélgetést.

https://www.youtube.com/watch?v=D85NM7l45Kk

 

Ebben a Teen Vogue korábbi főszerkesztője, Elaine Welteroth, a The Atlantic újságírója, Jemele Hill, a rapper és aktivista Killer Mike és Lil Baby hip hop zenész beszélgetnek majd arról, hogyan van jelen a rasszizmus rendszerszinten az országban, és hogy mit lehet tenni ellene a média, kultúra és szórakoztatás terén.

Az első vetítés július 4-e reggel 8:46-kor kezdődik majd, utalva George Floyd meggyilkolására, akinek a nyakán 8 perc 46 másodpercig térdelt egy rendőr.

Ez ma délután 3 óra 46-ot jelent Budapesten, viszont ugye mivel Magyarországról még nem érhető el a Fortnite Party Royale, ezért tárgytalan, viszont Twitchen biztos találtok majd streameket róla.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×