Nemrég rengeteg új tartalom érkezett a játékba, így most belevethetjük magunkat a Juggernaut harcokba is Verdansk terepén.

Ó, igen. A Modern Warfare-ból ismert egyik legdurvább killstreak végre bekerült a Warzone-ba, a Season Four Reladed frissítésekkel. A Juggernaut trió már játszható Verdanskban.

Hogyan működik a Juggernaut Royale?

A rövid ideig elérhető játékmódra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a hagyományos battle royale-ra, azzal a különbséggel, hogy most a csapatoknak van esélye megszerezni a Juggernaut páncélt és a hozzá tartozó minigunt. Ettől függetlenül minden ugyanolyan, bár a taktika ennek fényében átalakulhat.

A Juggernaut páncélt speciális dropból lehet megszerezni, ami időnként random megjelenik, és (sajnos) minden játékos számára látható a mapon. Ha egy csapat egy tagja megszerzi a Juggernaut páncélt, jobb, ha vigyáz rá. Bár óriási tűzerőre lehet vele szert tenni, nem ad halhatatlanságot.

Ha a birtokosa a Gulagba kerül, a páncél eltűnik, és egy új pack jelenik meg a pályán. Ez azt jelenti, hogy nem lehet lenyúlni más játékostól.

Kép forrása: Modern Warfare

Hogyan játszd a Warzone Juggernaut Royale-t?

Attól függ, hogy mi a cél. Ha a csapat minél több killt szeretne szeretne szerezni, érdemes azonnal a dropra menni, mert valószínűleg sokan pályáznak majd a páncélra. Akár már annak megszerzése sok harcot eredményezhet, de a páncélt megszerezve még több kill zsebelhető be.

Ha azonban inkább a győzelem a cél, érdemes okosan és óvatosan játszani. Minél többet van rajtunk a páncél, annak kisebb az esélye, hogy más hozzájut.

Ha véletlenül viszont Juggernaut használóval találjuk szembe magunkat, érdemes RPG-t használni. Ezen kívül hasznos tud lenni a légi csapás, hiszen a Juggernaut viszonylag lassan tud mozogni.

Végezetül pedig érdemes megjegyezni, hogy nem érdemes a Juggernaut ellen szemtől szembe harcolni. Bármennyire is király játékosok vagyunk, a páncél és a fegyverzet miatt valószínűleg alul maradunk.

A Juggernaut trió julius 7-ig érhető el.

Te tolod már a Juggernaut Royale-t?

Új map, új sniper, új játékmódok – Modern Warfare Season 4 Reloaded

×