A Heathstone csapat egyelőre nagyvonalakban mutatta csak a terveit az idei kiegészítőkkel kapcsolatban, most vannak, akik kinyomozták a konkrétumokat.

A Blizzard Hearthstone csapata még márciusban dobott ki egy videót amiben az idei évre vonatkozó terveiket foglalták össze. Ebben három kiegészítőről is beszéltek, ám ezeket csak egy-egy kvázi „ikonnal” mutatták be. A lenti videóban ezt 2:46-nál láthatjátok.

 

Az első zöld körről hamar sokakban felmerült, hogy valószínűleg a Burning Legion-höz lesz köze, és ez be is igazolódott. Sokan elkezdtek a lila gömbről és a körülötte lévő téglalapról is gondolkozni, és most jelenleg a legerősebb tipp az, hogy valahogy Shadowmoon Valley-hez és a Draenei-okhoz lesz köze.

I think I’ve found it. Shadowmoon Valley should be the upcoming expansion. Everything adds up. from r/hearthstone

 

Egy reddit posztoló összekötötte a lila hátteret a térséghez köthető Council of Exarch frakció öltözetével. Ráadásul már van egy kártyastílus a játékban, ami a tanács egyik tagjáról, Maraadról van elnevezve, és az is a hasonló lila dizájnt használja.

Szóval valószínűleg a következő kiegészítőben a tanáccsal, Shadowmoon Valley-vel, és vélhetőleg egy alternatív Draenorral találkozhatunk majd.

Szerintetek igaz lehet a tipp, vagy teljesen más irányba megy majd a Hearthstone?

×