Ismét egy jelentős hibával kell szembe nézzen a Call of Duty fejlesztőcsapata. A Double XP hétvége máris felbosszantotta a playereket.

Egyre több dühös bejegyzés születik az interneten a Call of Duty: Modern Warfare dupla XP hétvégével kapcsolatban. Számos játékos arról számolt be, hogy az akció ellenére nem kapnak dupla XP-t.

A dupla XP hétvége általában az Infinity Ward rendszeresen akciója, ami nagyban segíti azokat a játékosokat, akik általában kevesebbet érnek rá játszani. Ezeken a hétvégéken be tudják hozni XP lemaradásukat, így tudnak például gyorsan haladni a Battle Pass szintekkel. A dupla XP hétvége kiterjed a Battle Pass-ra és a fegyver XP-re is, így a fegyverek kiegészítőit is gyorsabban meg lehet szerezni.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy egy hiba miatt ez most nem működik.

Kép forrása: Activision

Ennek következménye sem maradt el, hiszen a játékosok nagy számban háborodtak fel, nemtetszésüknek pedig hangot is adtak, többek között a Redditen.

The 2x XP and Tiers are fake. All XP has been halved so that with 2x XP you get what you normally would. from r/modernwarfare

„900 XP helyett most is csak 450-et kapok” – írta egy játékos, kiemelve, hogy a dupla XP hétvége egy nagy kamu. Voltak olyan játékosok is, akik most hétvégén szerették volna fejleszteni az új Rytec AMR fegyvert, ám sajnos annak fejlődése is bugos. Ha explosives lőszerrel használjuk, egyszerűen nem fejlődik. Ezen a dupla XP bug sem segít.

A cikk írásának pillanatában az Infinity Ward még nem reagált a hibára, de valószínűleg hamar lesz megoldás. Az Activisiont ismerve a dühös játékosok valószínűleg valamilyen kompenzációt is kapnak majd.

Te sem kapod meg a Dupla XP-t?

Agymenés: hivatalos Minecraft-os gabonapehely érkezik

×