A League of Legends meccsek során a Riot most már detektálni tudja majd azokat, akik szándékosan vesztenek el meccseket, vagy egy helyben állnak végig.

Voyboy májusi videója óta látszik, hogy a Riot tényleg komolyan akar foglalkozni a Solo Queue problémáival. Már a videó készítése után reagált is a Riot, és változásokat ígért a jövőben. Most ezek a következő lépések jöttek el.

Cody „Codebear” Germain egy közösségi blogposztban magyarázta el, mik változnak. Első körben frissíteni fogják a Summoner Code-ot, a játék kvázi illemszabályait. Ebben jobban ki fognak térni két esetre, amire most jobban fókuszálnak: a szándékos feedelésre és az AFK játékosokra.

 

Másodszor pörög a fejlesztése azoknak az automata funkcióknak, amelyek képesek felismerni ezt a viselkedést, és ez alapján figyelmeztetni a játékosokat. Nem csak arra fognak figyelni, hogy ezek a játékosok megkapják a büntetést, hanem arra is, hogy a csapat többi tagja számára minél kisebb legyen a negatív hatás.

És természetesen ezen kívül továbbra is keresik azokat a viselkedéseket, amelyek a legnagyobb problémát okozzák a Solo Queue-ben, és azokon is dolgozni fognak a jövőben.

Reméljük tényleg valós megoldást nyújthatnak ezek az intézkedések.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×