A Riot Games úgy tűnik, sikeresen távolítja el a Valorant csalóit a játékból. A hardveres ban miatt nem is igazán tudnak visszajönni.

Ahogy arról már többször írtunk nektek korábban, a Riot Games igen komolyan veszi a Valorant biztonságát. Mivel ingyenes játékról van szó, egy egyszerű ban után minden csaló könnyen vissza tudna jönni egy új fiók létrehozásával, így a fejlesztők komolyabb eszközhöz folyamodtak.

A Valorant csalói hardveres azonosítás után kerülnek tiltásra a játékban, így nincs esélyük arra, hogy visszajöjjenek.

Ahogy arról egy Reddit felhasználó beszámolt, már több mint 3700 olyan csalót bannoltak, akik legalább 100 dollárt költöttek csalásra.

Nemrég az Anti-Cheat rendőrség Twitter oldala igen vicces posztokat osztott meg arról, hogy hogyan érzik most magukat azok, akik szívesen költenek csalásra. Érdekes látni, ahogy egy csaló felháborodik, hogy ennyi költség után nem tudnak tovább csalni. Teljesen érthető a felháborodás, igaz?

Egy másik csaló azt írta, hogy szándékosan 11-15 killt szerzett egy-egy körben, hogy ne legyen nyilvánvaló a csalás, mégis bannolták – olvasható a kommentekben. Volt aki azt írta, hogy már 500 dollárt költött fiókjára, ami most el is bukott. Ráadásul -legalábbis mostani gépén- biztosan nem játszhat többet.

További változás egyébként a Valorantban, hogy a rendszer most már jelzi nekünk, hogy bejelentésünk alapján valakit kitiltottak. Így továbbra is érdemes jelenteni a gyanús eseteket.

Kép forrása: Reddit

Végre egy rendszer, ami valamelyest végleg képes távol tartani a csalókat a játéktól. Csak így tovább Riot!

×