Ismét egy Fortnite bugjelentés, bár szerencsére ezúttal egy egészen ártalmatlan dologról van szó. Ha ügyesek vagyunk, töltés nélkül is játszhatunk.

Tfue mindig is híres volt arról, hogy szerette a Fortnite határait feszegetni. Ő tipikusan az a játékos, aki úgy veszi fel a versenyt a kompetitív szcénával, hogy közben mindig kitalál valami újat. Az elsők között volt anno, aki a Pickaxe animáció megszakítást csinálta, valamint a képernyőnyújtást is többek között neki köszönhetjük. Az Epic Games valószínűleg figyelő szemekkel követheti a híres tartalomgyártó karrierjét, ugyanis számtalan rést talált már Tfue a Fortnite pajzsán.

S ha már eddig is olyan jól ment neki, az új szezonban sem állt le. A legújabb felfedezése viszont biztosan nem fog tetszeni a fejlesztőknek, meg lennénk lepve, ha pár napnál tovább a játék része maradna a hiba.

Tfue rájött, hogyan játszhat úgy, hogy karakterével soha ne kelljen újratölteni a fegyverét.

 

Tfue – Reload glitch

Watch Tfue’s clip titled „Reload glitch”

Ráadásul nem kell őrült kombinációkra gondolni, lényegében a játék aranytálcán kínálja a lehetőséget. Nem kell mást tennünk, mint a használt fegyvert egy másodpercre magunk elé dobni, majd ismét felkapni a földről. A rendszer ekkor automatikusan újratölti a tárat, s sorozhatjuk tovább ellenfeleinket.

Ezzel a hibával komoly másodperceket nyerhetünk egy tűzpárbaj során, persze csak akkor, ha rendesen begyakoroljuk a mechanikát.

KriszhAdvice-nak is biztosan jól jönne ez a technika. Szerinted hol helyezkedik ma el a magyar Top 10-ben?

Őket néztük a legtöbbet! – 2020 eddigi legnézettebb magyar streamerei

×