Újabb Summer Heat feladat került be a FIFA 20-ba, ezúttal a PSG középhátvédje, Kimpembe kapott egy komoly erősítést. Erősen megérős SBC-ről van szó.

Dübörög tovább a Summer Heat esemény a FIFA 20 Ultimate Team-ben. A legutóbbi szavazás (Ligue 1) győztese Kimpembe lett, így ő kapott most egy felturbózott, bomba erős lapot.

A redditen érkezett is a tökéletes összefoglaló kép, mely alapján egyértelműen kijelenthetjük, erősen megérős lapról van szó.

Kimpembe 93-as lapjához mindössze két csapatot kell bedarálni, egy 83-as és egy 85-ös squadért cserébe már a miénk is a játékos. Ezért a két csapatért cserébe kapunk egy Ligue 1-es CB-t, aki 88-as futással, 81-es passzal, 84-es labdavezetéssel, 93-mas védekezéssel és 94-es fizikummal rendelkezik.

Forrás: reddit

Bár a skill moves és a weak foot nem kapott jó értékeket, Kimpembénél egy cseppet sem fontos értékek ezek.

 

Egyes játékosoknak annyira tetszik Kimpembe új lapja, hogy az egész védelmüket hajlandóak lennének felváltani azért, hogy ő beleilljen. Miközben Ismaila Sarr új lapja talán még mindig egy picivel erősebb, kettőjük kombinációja egy őrült duót tehet ki a védelem közepén.

 

Nektek melyik Summer Heat lap eddig a kedvencetek? Megcsináljátok majd Kimpembét, vagy másra fáj a fogatok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×