Saint-Maximin, Meunier és Dembélé is jelölve lett a legújabb Summer Heat szavazáson a FIFA Ultimate Teamben. A győztes SBC formájában érkezik majd meg.

A visszatérő FIFA játékosok már hozzászokhattak ahhoz, hogy a Team of the Season után beindul az uborkaszezon, s egészen az új részig tart. Most, a FIFA 20 esetében viszont szakított a megszokott formátummal az EA Sports és a Summer Heat promócióval további okot adott nekünk arra, hogy idővel elő-elővegyük a játékot.

A market mét bőven aktív, bár tény, nem annyira pörgős, mint mondjuk karácsony környékén szokott lenni. Ha a Weekend League-ek miatt nyüstölöd a játékot, akkor nagy valószínűséggel a Summer Heat már nem köt le, viszont ha szeretsz jobbnál jobb kártyákat a gyűjteményedben tudni, az EA Sports bizony most aranytálcán hozza el neked a tartalmakat.

 

Ismét szavazhatunk pár játékosra a játékon belül, a győztes pedig ahogy eddig is, egy felturbózott Summer Heat kártyát kap. A legutóbbi közösségi szavazás középpontjában a Manchester City – Liverpool derbi volt, ahol a játékosok megtippelhették, hogy melyik csapat kerül majd ki győztesként az összecsapásból. A tematikus SBC-k lapjai – Foden, Fabinho – pedig a végeredmény alapján fejlődtek. Akik Foden lapját vették ki, most biztosan nagyon örülnek, ugyanis egy 95-ös kártyával gazdagodtak.

Most három pozíciót váltott játékos van terítéken. A Premier League-ből Saint-Maximin, a Budesligából Meunier, valamint a La Ligából Dembélé.

A közösségi szavazás győztese egy feltehetően 92-93 Overall Rating környéki lapot fog kapni. A szavazás módja pedig pofon egyszerű, az Ultimate Team-en belül nem kell mást tennünk, mint „leigazolni”  egy kölcsönmeccsre a nekünk leginkább tetsző Summer Heat lapot. A győztes SBC formájában kerül majd a játékba.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×