Nemrég megjelent pletykák szerint a Call of Duty: Warzone mapja jelentős változásokon mehet keresztük a következő évadban.

Ha minden igaz, a Call of Duty: Warzone következő évadának indulása valamikor augusztusban várható. Ahogy arról nemrég a VGC beszámolt, egyes pletykák szerint a map jelentős mértékben változik majd. Fontos megemlíteni, hogy szintén a VGC bennfentes forrásai erősítették meg még a játék bejelentése előtt, hogy a Warzone pontosan mikor jelenik meg.

Most azt állítják, hogy az egyik nagy újdonság a Stadium megnyitása lesz, ami lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy azon belül harcoljanak. Szintén jelentős változás lesz egy loottal teli vonatszerelvény megjelenése, ami folyamatos mozgásban van.

 

A VGC szerint az Activision szándékosan olyan frissítéseket tervez, amivel összhangba hozza a Warzone-t, a 2020-as Call of Duty játékkal. Az Infinity Ward korábban megerősítette, hogy Warzone a Call of Duty játékok állandó BR módja lesz. Tegnap még az is kiderült, hogy valószínűleg Woods, a Black Ops karaktere is operátor lesz.

Az elmúlt időszakban egyre több érdekes titokra derült fény Verdanskban, ami valószínűleg a jövőben csak fokoznak majd a fejlesztők. Persze ez még mindig csak pletyka, de azért nem árt felkészülni, hogy lesz még mit felfedezni még a Warzone-ban.

Ezt olvastad már?

×