Problémákat okozhat a játékosoknak a Fortnite egyik legújabb skinje, Blaze. A kellemetlenséget egy Twitter felhasználó emelte ki.

Hatalmas port kavart a Fortnite közösségen belül az új szezon bemutatója. A trailerben felbukkant ugyanis egy karakter, ami a játék legritkább Outfitjének, Renegade Raidernek a modelljét használta. Természetesen a minták és a színek nem stimmeltek, ám ez könnyen jelenthette azt, hogy egy új stílussal együtt tér vissza a szóban forgó tartalom.

A gyűjtők szerencséjére nem ez történt, Blaze néven futott be a karakter az Item Shopba nemrég.

 

Meglepően sokan le is csaptak a skinre, mondván ha az eredeti modell nem lehet meg, legalább az újrahasznosított elem legyen ott a Lockerben. Ez mind szép és jó, ám a legújabb információk szerint az Outfit és a hozzá tartozó Back Bling jelentősen megterheli a kliensünket. Egy Dety nevű felhasználó írt erről egy posztot Twitterre, amiben elmondta, ha a képernyőnk látóterében van a skin és a táskája – akár egy társunk használja, akár mi – a játék teljesítménye megzuhanhat.

 

Ha tehát Blaze-t használjuk, akkor ne lepődjünk meg azon, ha egyik pillanatról a másikra lezuhan az FPS-ünk 30 és 70 közé. Ráadásul a felhasználó szerint ez kihatással van a szerkesztésre is, könnyen lehet, hogy csúszni fog a szerverválasz.

Másrészről az is kiderült, hogy ilyen téren melyik a legkíméletesebb skin, ha az abszolút teljesítménynövelés a cél, a Default skint kell használni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×